Milledeux een familiebedrijf gevestigd in Denemarken.

Het idee voor dit avontuur is begonnen toen hun dochter Emilie in mei 2014 werd geboren. Emelie verdiend net zoasl ieder kind het allerbeste en omdat ze geen haarstrikken konden vinden die aan hun kwaliteitsnormen voldeden, besloten ze deze zelf te produceren.

De belangrijkste problemen, waren de metalen clips die te veel nikkel bevatten en de clips die werden gebruikt met tanden, die het delicate haar van onze kinderen knippen en beschadigen. Ze konden ook de variëteit in stijlen en kleuren niet vinden, waarnaar ze op zoek waren.

Ze hebben besloten dat te veranderen en gebruiken alleen nikkelvrij metaal, gecertificeerde OEKO-TEX ® -linten en alleen krokodillenklemmen van de hairstylist-kwaliteit zonder tanden, maar sterk genoeg om in de dunste haren en zelfs heel kort haar te blijven. Ze hebben ook besloten om veel verschillende stijlen en kleuren aan te bieden voor elke outfit. 

Milledeux, is afgeleid van hun oorspronkelijke idee om hun merk Emilie en Les Deux Chiens te noemen, wat Emilie en de twee honden betekent. Emilie en hun 2 bruine labradors Rumble en Fister, zijn haar beste vrienden zijn. De oorspronkelijke naam was echter lang en moeilijk uit te spreken, dus besloten ze om met een korte versie te gaan - Mille, want dat is de bijnaam van Emilie en deux voor de twee honden - Milledeux.

Omdat kwaliteit een van de belangrijkste parameters voor hun is, zorgen ze ervoor dat al hun producten voldoen aan hun hoge kwaliteitsnormen.

Alle milledeux producten zijn handgemaakt en gebruiken ze alleen de beste materialen!

© 2013 - 2018 Spahuyswinkel | sitemap | rss