VERZENDEN EN RETOURNEREN
Levertijd

Nederland
Bestellingen die geplaatst worden voor 16:00 (maandag t/m zaterdag) worden dezelfde dag nog verwerkt. In de meeste gevallen heb je je bestelling de volgende dag in huis. Zondag en maandag worden er geen pakketten bezorgd.

Belgie
Voor Belgie geldt een levertijd van 1-2 werkdagen mits besteld voor 16:00u. Er worden geen pakketten op zondag en maandag bezorgd.

Voor bestellingen buiten Nederland en Belgie, zie YES, WE SHIP WORLDWIDE! / Orders from countries other than The Netherlands/Belgium, see YES, WE SHIP WORLDWIDE!

 
Verzendkosten
Bestellingen boven de 45 euro worden gratis verzonden binnen Nederland, Belgie en Duitsland.

Retour of Ruilen
Als een item niet aan je verwachtingen voldoet mag het altijd geretourneerd worden. Ook als het een item is wat in de aanbieding is.
 
Stuur binnen 14 dagen een e-mail naar info@spahuys.nl met daarin de volgende gegevens:
 
*Naam
*Ordernummer
*Product
*Eventueel reden van retour 
 
Zodra wij je mail hebben ontvangen sturen wij je een bevestiging.
Daarna stuur je het product op eigen kosten naar:
Spahuys
Koningsloper 11
5348 KR   OSS
 

Let op!

Het product dient ongebruikt, ongewassen, voorzien van alle labels en verpakkingen te worden geretourneerd aan Spahuys of Spahuys Kids. 
Producten die niet binnen 14 dagen zijn geretourneerd of niet aan bovenstaande voldoen zullen niet door Spahuys worden aangenomen.
Als het nieuwe product duurder is dan het geretourneerde product zal er een bijbetaling nodig zijn.
Is het nieuwe product goedkoper dan het geretourneerde product dan zal Spahuys en/of Spahuys Kids het restant binnen 7 dagen op je rekening storten.

© 2013 - 2023 Spahuyswinkel | sitemap | rss