NIEUW

Gentle Cleansing Balm

Vorige Artikel 4 van 4
€ 34,00 (inclusief btw)

Nourishing Face Cleanser

Reiniging van de huid is de allerbelangrijkste eerste stap die eigenlijk nooit mag worden overgeslagen. De huid wordt de hele dag blootgesteld aan allerlei invloeden van buitenaf, die de huid vervuilen. En ’s nachts ontdoet zijn huid zich van afvalstoffen, welke natuurlijk van de huid moeten worden verwijderd om zo weer een fris uiterlijk te hebben gedurende de dag.

 

Gebruikswijze

Verwarm ’s ochtends en ’s avonds een beetje balm in je handpalm en vermeng met wat water. Breng met ronddraaiende bewegingen aan op de huid van het gezicht en de oogleden. *Bij zeer droge huid het product zonder water met ronddraaiende bewegingen aanbrengen en laten intrekken. Spoel daarna af met lauwwarm water. Tip: gebruik een warm vochtig doekje om het product te verwijderen.

 

Huidtype

Geschikt voor een normale huid. En is tevens geschikt voor een huid die wat extra voeding, bescherming en hydratatie wenst.

 

GENTLE CLEANSING BALM

Het is een unieke en luxe balsem, die de huid herstelt en sterk hydrateert. Wanneer je deze unieke balsem gebruikt worden oneffenheden door droogte onmiddellijk aangepakt en hersteld. Denk hierbij aan droogte, schilfertjes, roodheid en een trekkerige huid.

Tevens geschikt om de oogmake-up te verwijderen.

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss