NIEUW

Clear Skin Pillow Mist

Vorige Artikel 3 van 4 Volgende
€ 92,00 (inclusief btw)

Night Time Clearifying Spray

Anders dan anders is dit super innovatieve product! En hoé gemakkelijk voor onze doelgroep; het kost je geen extra tijd, of er zit iets op je gezicht waar je maar moeilijk aan kunt wennen… Dit is een Textiel Spray welke uitzonderlijke resultaten geeft. Zodra dit product in aanraking komt met je huid, gaat het volop aan het werk om een optimale immuunbarrière te bewerkstelligen. Deze immuunbarrière ofwel ons natuurlijke afweermechanisme, is enorm belangrijk om pathogenen te elimineren. Daarnaast is het van grootste belang dat de microbiële groei die verantwoordelijk is voor huidinfecties optimaal bestreden wordt, en ook daarvoor heb je een optimaal functionerende immuunbarrière nodig. Het resultaat; het verminderen van de C-bacterie, gisten en schimmels te weren en de huidflora op juiste wijze te voeden met prebiotica. Deze Pillow Mist biedt snelle resultaten bij verschillende huidproblemen. Van roodheid tot onzuiverheden is dit jouw ideale hulpmiddel. Deze spray is geschikt om op je kussensloop, bandeau of T-shirt te gebruiken, en wordt niet op de huid aangebracht. Zodra de werkstoffen met de huid in contact komen gaan ze aan het werk, terwijl jij slaapt. Hoe gemakkelijk is dat?

Gebruikswijze

Gebruikswijze Spray twee keer per week op schoon textiel waar de huid gedurende de nacht mee in contact komt. Wissel dit textiel om de twee dagen en spray opnieuw (let op: spray altijd een uur voordat je gaat slapen zodat het textiel droog is). Voor het beste resultaat tegen onzuiverheden adviseren wij om naast het gebruik van de spray je huid ook twee keer per dag te reinigen met de Clear Skin Wash en overdag de Clear Skin Emulsion 24H te gebruiken.


Huidtype

Voor iedereen die kamt met een huidoneffenheden zoals; verstopte poriën, onderhuidse ontstekingen, rosacea en acne.

- niet te gebruiken voor kinderen onder de 3 jaar
 

Voor optimaal resultaat: reinig de huid ook 2 keer per dag met de Clear Skin Wash en gebruik alleen in de ochtend de Clear Skin Emulsion 24H (en in de avond dus de Clear Skin Pillow Mist). Zo gaan we het huidprobleem op 2 uitzonderlijke manieren te lijf en verbeteren wij jouw huid!

 

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss