NIEUW

Uplifting beauty device

Vorige Artikel 11 van 11
€ 42,95 (inclusief btw)

MILU - UPLIFTING BEAUTY DEVICE

MILU heeft de allermooiste roze beautytool voor thuis voor je ontwikkeld, die het maximale haalt uit de resultaten van je huidverzorgingsroutine! Deze speciale massagetool met sonische vibraties kan dagelijks worden gebruikt en tilt het verstevigen van je huid en accentueren van je gezichtscontouren echt naar een hoger niveau. De elasticiteit van je huid verbetert aanzienlijk én je huid ziet er tijdelijk uit alsof je een instant facelift hebt gehad, met een jaloersmakende celeb-waardige glow. Geweldig, toch? En het allermooiste: het kost je slechts 5 minuten per dag EN deze multitasker kan je gebruiken in combinatie met je favoriete crème, serum of sheetmasker!

De luxe, roségouden power buddy wordt geleverd met 1 AA batterij en een roze (wat anders?) fluwelen etui om je beautytool veilig én stijlvol op te bergen.

HOW TO USE

WENKBRAUWLIFT

Zet apparaat aan door het onderste gedeelte richting de ON indicatie te draaien. Pas zoveel druk toe als comfortabel aanvoelt op de huid en beweeg de tool langzaam. Plaats boven het midden van je wenkbrauw en beweeg langzaam naar boven, richting de haargrens.

ACCENTUEER JUKBEENDEREN

Volg de contouren van je jukbeen door de uplifting beauty device naast je neus te plaatsen en omhoog richting je oor te bewegen.

SCULPT KAAKLIJN

Start in het midden van je kin en volg je kaaklijn in de richting van je oor.

SHAPE HALSLIJN

Beweeg de beauty device vanaf je sleutelbeen omhoog richting je kin. Vermijd hierbij je keel.

Herhaal elke stap zo vaak als je wilt, binnen je 5 minuten durende beautyroutine. Draai de tool na gebruik uit, zoals aangegeven (OFF), reinig met een droge doek en berg veilig op in de verpakking. Buiten bereik van water houden.

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss