Skin regimen - enzymatic powder

Vorige Artikel 2 van 17 Volgende
€ 48,00 (inclusief btw)

Exfoliërende poederreiniger voor gezicht​:

​Een transformerend poeder, dat bij vermenging met water verandert in een romige, exfoliërende schuimreiniger voor je gezicht. Deze exfoliërende gezichtsreiniger is een vriendelijker alternatief voor agressieve chemische oplossingen en verwijdert voorzichtig huidverontreinigende stoffen en dode cellen voor een helderdere, gladdere teint. Geformuleerd met chlorella- en papaja-enzymen om de huid te ontgiften en te reinigen, en rijstzetmeel om overtollig talg te absorberen en te verwijderen.

Deze exfoliator wordt aanbevolen voor alle huidtypes om de huid te zuiveren en opnieuw zuurstof te geven, vooral in het geval van een stadgrijze, doffe of rijpere huid. Gebruik één of twee keer per week.

Maak je handen en het gezicht nat en giet een theelepel van de enzymatische exfoliërende reiniger om een ​​goede detoxwerking te verkrijgen. Wrijf de handpalmen tegen elkaar om een ​​romig schuim te creëren en breng het vervolgens aan op het gezicht. Masseer zachtjes op het gezicht gedurende 15 seconden, vermijd het gebied rond de ogen. Spoel grondig met water. 

Chlorella: een eencellige microalg die in de zee of in helder water leeft met een uitzonderlijke chlorofylconcentratie. Een bekend superfood, het is een nuttige aanvulling om het lichaam te ontgiften van de ophoping van zware metalen. Evenzo vangt het op de huid en verwijdert het verontreinigende stoffen.

Papaja-enzymen: rijk aan papaïne, een proteolytisch enzym dat het loslaten van oppervlakkige dode cellen stimuleert, werkt als een effectief, delicaat en natuurlijk exfoliërend ingrediënt voor het gezicht.

Rijstzetmeel: zeer fijn, ongrijpbaar poeder om overtollig talg te absorberen en de vettigheid onder controle te houden.

- geen toegevoegde geurstoffen
- vrij van siliconen, geen SLES, 
- 64.0% natuurlijke ingrediënten

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss