Skin regimen - tea tree booster

Vorige Artikel 7 van 17 Volgende
€ 80,00 (inclusief btw)

Tea tree booster:

Zuiverend concentraat met 1% Pure Tea Tree-olie, amandelzuur en Longevity Complex ™. Het pakt onvolkomenheden aan, verkleint vergrote poriën en voorkomt puistjes - en helpt de teint er zachter, schoner en egaler uit te zien.

Tea tree olie gezichtsserums worden aanbevolen in geval van puistjes en imperfecties om snelle en zichtbare resultaten te verkrijgen.

Reinig 's avonds de huid en breng een paar pompjes van het Tea Tree olie gezichtsserum aan. Als puistjesbehandeling, breng de booster rechtstreeks aan op de gebieden met puistjes en imperfecties voor een corrigerende actie. Gebruik daarna je favoriete vochtinbrengende crème en spoel de volgende ochtend uit. We raden aan om overdag een SPF te gebruiken bij het behandelen van de huid met zuren.

Longevity Complex ™: wilde indigo, maquibessen, biologische spinazie en carnosine om de effecten van stress en verouderingsversnellers tegen te gaan.

Tea Tree Oil: de olie van Melaleuca Alternifolia staat erom bekend een effectieve antibacteriële werking te bevorderen en daarom aanbevolen bij imperfecties en puistjes. Deze olie geeft het product zijn kenmerkende geur.

Amandelzuur: alfa-hydroxyzuur met exfoliërende eigenschappen, het staat in contrast met hyperkeratose veroorzaakt door overmatig geoxideerd talg in de haarzakjes. Het bevordert een antibacteriële werking, is nuttig bij de behandeling van onzuiverheden, voorkomt toekomstige puistjes en behoudt de gladheid van de huid.

- vrij van siliconen.
- vrij van synthetische geur.
- 93,7% ingrediënten van natuurlijke oorsprong.  

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss