Skin regimen - night detox

Vorige Artikel 14 van 17 Volgende
€ 84,50 (inclusief btw)

Revitaliserend nachtmasker:

Een regenererend masker voor de nacht met een verkoelende, masseerbare textuur. Gluconolacton, Alpha-Glucan-gist en Longevity Complex ™ werken samen om de natuurlijke autofagie van de huid te versterken, de eliminatie van overdag opgehoopte gifstoffen te bevorderen en 's ochtends een stralende huid te onthullen. Natuurlijke herstellende en verkwikkende geur voor lichaam en geest.

Gezichtsmasker aanbevolen bij gestreste en vermoeide huid, bij lijntjes, rimpels en eerste tekenen van veroudering. Gebruik indien nodig of als behandeling in cycles van 28 dagen om de 3 maanden.

'S Avonds, als laatste stap van uw huidverzorgingsroutine, brengt u het gezichtsmasker' s nachts aan en masseert u het op de huid met bewegingen vanuit het midden naar buiten en rond de ogen. Laat het gezichtsmasker de hele nacht aanstaan. Spoel bij het wakker worden om eventuele resten te verwijderen.

Longevity Complex ™: wilde indigo, maquibessen, biologische spinazie en carnosine om de effecten van stress en verouderingsversnellers tegen te gaan.

Alfa-glucaan-gist: het versterkt het autofagiemechanisme van de huid, het natuurlijke systeem voor de eliminatie van metabolische afvalproducten. De ontgiftende werking houdt zich bezig met de ophoping van afvalstoffen die gedurende de dag, bij normale verouderingsprocessen en gedurende lange perioden van stress ontstaan.

Gluconolacton: polyhydroxyzuur met niet-agressieve exfoliërende werking voor de huid. Het werkt in op de buitenste huidlaag, verzwakt de structuur van de corneocyten en bevordert een evenwichtige celvernieuwing.

- vrij van siliconen.
- vrij van synthetische geur.
- 98,7% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss