Skin regimen - lift eye cream

Vorige Artikel 11 van 17 Volgende
€ 56,00 (inclusief btw)

Multi-action oogcreme: 

Snel absorberende, multi-actieve natuurlijke oogliftcrème geformuleerd met pure cafeïne, extract van Perzische zijdeboom, St. Paul's Worth en Longevity Complex ™. Het behandelt de meest voorkomende oogproblemen - zoals kraaienpootjes, wallen en donkere kringen - terwijl het de natuurlijke ondersteunende structuur en glans van de ogen verbetert. De lichte textuur maakt het ideaal voor het bovenste ooglid en voor gebruik door dragers van contactlenzen.

Aanbevolen voor een oogcontour die gelijnd, gestrest en vermoeid lijkt. Beste oogcrème voor mensen met slappe oogleden en gezwollen, vermoeide ogen.

Breng een kleine hoeveelheid oogcrème aan onder de ogen en op het bovenste ooglid, net onder de boog van de wenkbrauw. Tik zachtjes tot het volledig is opgenomen.

Longevity Complex ™: wilde indigo, maquibessen, biologische spinazie en carnosine om de effecten van stress en verouderingsversnellers tegen te gaan.

Pure cafeïne: het verbetert de microcirculatie aanzienlijk, waardoor de problemen in verband met donkere kringen en wallen worden verlicht.

Extracten van Perzische zijdeboom en Sint-Pauluskruid: verstevigt, stimuleert en vermindert slappe oogleden. Persian Silk Tree heeft een anti-glycatie werking. St. Paul's Worth is rijk aan darutoside - een diptenisch molecuul - dat de productie van collageen en elastine activeert.

- vrij van siliconen.
- vrij van synthetische geur.
- 96,3% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss