Skin regimen - tripeptide cream

Vorige Artikel 9 van 17 Volgende
€ 85,00 (inclusief btw)

Hydratatie en bescherming tegen veroudering:

Anti-aging, dagelijkse gezichtscrème, geformuleerd met Palmitoyl-5 om de collageensynthese te stimuleren. Paardebloemextract vanwege zijn beschermende eigenschappen tegen vervuiling en Longevity Complex ™. De masseerbare, verkoelende textuur stimuleert de huid en verlicht de spanning die zich gedurende de dag heeft opgehoopt, terwijl het 100% natuurlijke aroma het evenwicht herstelt en zowel lichaam als geest herstelt.

Aanbevolen voor alle huidaandoeningen, in geval van rimpels, tekenen van veroudering, stress en vermoeidheid.

Breng de anti-aging gezichtscrème elke dag aan op gezicht en hals na de essence en de geselecteerde booster-applicatie. Masseer met ontspannende bewegingen vanuit het midden naar buiten. 

Longevity Complex ™: wilde indigo, maquibessen, biologische spinazie en carnosine om de effecten van stress en verouderingsversnellers tegen te gaan.

Paardebloemextract: van een plant die bekend staat om zijn ontgiftende eigenschappen, dit extract beschermt de huid tegen vervuiling en behoudt zijn helderheid. Het is rijk aan fructanen (polymeren van fructosemoleculen) en beschermt de huid tegen de effecten van vervuiling die gepaard gaat met het vrijkomen van ontstekingsmediatoren en tegen de oxidatie van eiwitten.

Tripeptide-5: biomimetisch peptide dat de werking nabootst van een eiwit dat van nature in de huid aanwezig is, om de synthese van nieuw collageen te stimuleren. Dankzij zijn kleine afmetingen dringt het gemakkelijk in en bevordert het een verstevigende en rimpelcorrigerende werking.

- vrij van siliconen.
- vrij van synthetische geur.
- 96,0% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss