Skin regimen - retinol booster

Vorige Artikel 8 van 17 Volgende
€ 80,00 (inclusief btw)

Concentraat voor rimpels:

Concentraat met ingekapselde retinol en silibinine, een natuurlijk alternatief voor retinoïnezuur, voor maximale doeltreffendheid, verdraagbaarheid en biologische beschikbaarheid. Effectief tegen rimpels en oneffenheden, met een intensieve vernieuwende werking. 

Geconcentreerde booster van ingekapseld retinol en silibinine, een zeer effectief natuurlijk alternatief voor retinoïnezuur met maximale werkzaamheid en verdraagbaarheid. Het romige retinol biedt een intense, maar toch zachte, vernieuwende werking die een zichtbare werking heeft door het verschijnen van rimpels en imperfecties te verminderen en de stevigheid te verbeteren.

Aanbevolen bij rimpels en imperfecties om snelle en zichtbare resultaten te verkrijgen.

Longevity Complex ™: wilde indigo, maquibessen, biologische spinazie en carnosine om de effecten van stress en verouderingsversnellers tegen te gaan.

Retinol (vitamine A) in cyclodextrines: een zeer effectief molecuul om de omzet te stimuleren, maar ook extreem gevoelig voor licht, zuurstof en warmte. De inkapseling in cyclodextrines, die opent in contact met de enzymen van de huid, verhoogt de stabiliteit, verdraagbaarheid en biologische beschikbaarheid.

Sylibin in fytosomen: geëxtraheerd uit Mariadistel, het werkt op dezelfde manier als retinoïnezuur, maar heeft geen irriterende effecten. Het stimuleert de weefselregeneratie en compactheid, zonder ontstekingsmechanismen op gang te brengen. Samen met lecitine, een fosfolipide, genereert het een complex dat bekend staat als fytosoom dat de stabiliteit en biologische beschikbaarheid verhoogt.

- vrij van siliconen.
- vrij van synthetische geur.
- 96,4% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

 

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss