Skin regimen - vit C booster

Vorige Artikel 6 van 17 Volgende
€ 80,00 (inclusief btw)

Illuminerend concentraat:

​Een krachtige, geconcentreerde vitamine C-booster om de jeugd van uw huid te beschermen en tegelijkertijd donkere vlekken, een ongelijkmatige teint, vergrote poriën en rimpels te verminderen. Het vershoudsachet houdt de vitamine C in perfecte staat, totdat deze wordt geactiveerd en gebruikt. 

Aanbevolen bij een doffe, stadsgrijze teint die niet stevig en glanzend is.

Als u voor het eerst een actuele vitamine C gebruikt, opent u het sachet met een schaar. Giet het poeder voorzichtig in de fles om het product te activeren. Schud 20-30 seconden en laat 2 minuten rusten om op te lossen. Breng 's ochtends en' s avonds een paar druppels aan op de gereinigde huid.​

Longevity Complex ™: wilde indigo, maquibessen, biologische spinazie en carnosine om de effecten van stress en verouderingsversnellers tegen te gaan.

Vitamine C: ascorbinezuur gemengd met zijn zout - natriumascorbaat - om een ​​geconcentreerde en oplosbare versie te verkrijgen. Het stimuleert de aanmaak van nieuw collageen, beschermt de huid tegen oxidatieve schade en voorkomt en corrigeert de effecten van chrono- en fotoveroudering. Het bevordert een egale, heldere teint. Het vitamine C-poeder is verpakt in een stikstofatmosfeer om stabiliteit en werkzaamheid te garanderen.

- vrij van siliconen.
- vrij van synthetische geur.
- 92,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss