Skin regimen - HA booster

Vorige Artikel 4 van 17 Volgende
€ 80,00 (inclusief btw)

Hydra-opvullend concentraat:

Concentraat van drie moleculaire vormen van hyaluronzuur (micro, macro en cross-linked) en Longevity ComplexTM. Het helpt de hydratatie van de huid te behouden en vermindert tekenen van veroudering. 

Hyaluronzuurserum wordt aanbevolen voor de behandeling van fijne lijntjes, uitdroging en doffe huid en alle tekenen van stress en veroudering. Dagelijks aanbrengen voor snelle en zichtbare resultaten.

Breng 's ochtends en' s avonds een paar druppels aan op een gereinigd gezicht en hals, vooral op meer zichtbare lijntjes en rimpels Zodra het hydraterende en vullende gezichtsserum is opgenomen, volgt u uw favoriete vochtinbrengende crème.

Longevity Complex ™: wilde indigo, maquibessen, biologische spinazie en carnosine om de effecten van stress en verouderingsversnellers tegen te gaan.

Macro-hyaluronzuur: het houdt het water vast, bevordert een juiste hydratatie van de huid en bevordert een effectieve opvullende werking, en werkt onmiddellijk in op de buitenste huidlagen.

Micro-hyaluronzuur: molecuul van de nieuwste generatie met verlaagd molecuulgewicht, het dringt dieper in de huidlagen door om een ​​langdurige hydratatie te bevorderen.

Cross-linked hyaluronzuur: zeer viskeus molecuul, het houdt het watergehalte vast en beschermt het voor een effectieve, langdurige hydraterende en opvullende werking​.

- vrij van siliconen.
- vrij van synthetische geur.
- 99,2% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss