Skin regimen - microalgae essence

Vorige Artikel 3 van 17 Volgende
€ 62,25 (inclusief btw)

Energiegevende illuminerende lotion:

Verlichtende gezichtslotion Hooggeconcentreerde, dorstlessende en verhelderende gezichtslotion om de huid op te laden en te hydrateren en de effecten van een intense levensstijl, stress en uitdroging als gevolg van verwarming, airconditioning en reizen tegen te gaan. Deze verhelderende moisturizer is samengesteld met 7 essentiële componenten van de NMF (Natural Moisturizing Factor), een stimulerende eencellige microalgen en Longevity Complex ™. Het combineert een verkoelende serumachtige textuur en een natuurlijk herstellend, verkwikkende geur voor een gezonde, stralende huid.

Huidglanslotion aanbevolen voor een gestreste, vochtarme en verouderende huid die zijn natuurlijke glans niet heeft.

Plaats 2 pompjes van deze verhelderende lotion in de palm van je hand. Wrijf samen en adem in. Voer met lichte druk kloppende bewegingen uit met de vingertoppen vanuit het midden van het gezicht naar buiten en vanaf de kin naar boven toe, totdat deze volledig is opgenomen. Je huid krijgt een stralende gloed.​

Longevity Complex ™: wilde indigo, maquibessen, biologische spinazie en carnosine om de effecten van stress en verouderingsversnellers tegen te gaan.

Eencellige microalgen (Euglena Gracilis): actief bij het vrijkomen van calcium en bij de aanmaak van cellulair ATP, essentieel om de stofwisseling te stimuleren en een energieboost aan de huid te geven.

- vrij van siliconen.
- vrij van synthetische geur.
- 94,8% ingrediënten van natuurlijke oorsprong. 

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss