Skin regimen - cleansing cream

Artikel 1 van 17 Volgende
€ 32,00 (inclusief btw)

Gezichtsreiniger anti-vervuiling:

een milde, schuimende reinigingscreme. Hiermee verwijdert u alle make-up, spf, verontreiniging en gifstoffen die zich tijdens de dag op uw huid hebben opgehoopt. Het is een milde en niet-uitdrogende crème-reinigingsformule verrijkt met Longevity Complex en een 100% natuurlijk, herstellend en verkwikkende geur voor zowel lichaam als geest. Reiniging tegen vervuiling, ideaal voor stadsbewoners of die altijd onderweg zijn.

Meng een kleine hoeveelheid van de reinigingscrème met water in uw handen om een ​​zachte schuim te creëren. Masseer in de huid met zachte cirkelvormige bewegingen. Vermijd het gebied rond de ogen.​

Longevity Complex ™: biologische superfood-extracten en een high-tech molecuul die de effecten van stress en veroudering versnellers tegengaan.

Biologische Maqui Berry: antioxiderende actieve ingrediënten om schade aan cellen veroorzaakt door utraviolette straling te onderdrukken.

Biologische spinazie en carnosine: anti-glycatieproduct dat werkt als een antioxidant dat werkt door de vrije radicalen die verantwoordelijk zijn voor het aanvallen van onze DNA-cellen te neutraliseren en te ontwapenen.

Organic Wild Indigo: het moduleert het teveel aan cortisol en stimuleert bèta-endorfine.

Al deze ingrediënten werken harmonieus samen om een ​​anti-vervuilingscrème te bieden die nodig is voor stadsbewoners die een stralende huid willen.


- aanbevolen voor alle huiden, behalve overgevoelig.
- zonder SLES, vrij van siliconen, vrij van synthetische geur.
-89,5% natuurlijke ingrediënten

© 2013 - 2022 Spahuyswinkel | sitemap | rss